CONTACT

JuulsYoga, Haagweg 361, 4813 XC Breda
Telefoon +31 6 18 68 97 74, Email: juul@juulsyoga.nl

KvK: 58713840
BTW: NL140291982B01
Bank: NL64RABO0140832815



DOCENTEN




JUUL SOETERBOEK

Ik ben begonnen met het geven van bodybalance, toen ik daarin verdieping zocht ben ik een klassieke Pilatesopleiding gaan doen bij Mementobodyworks in Tilburg. En van het een komt het ander....Yoga begon echt een plaats in te nemen in mijn leven en ik wilde meer. Na een heleboel workshops van oa Robert Boustany, David Svenson, Neva Ingalls en Elsie Matthijssen ben ik de teachertraining van Johan Noorloos en Marcel van de Vis-Heil in Amsterdam gaan volgen. Nog steeds verdiep ik mijn kennis door het volgen van trainingen en workshops en door veel te lezen en te oefenen. Yoga is een levenslange studie. Bijna automatisch ga je door het beoefenen van Yoga bewuster in het leven staan. Daar hoort voor mij bij dat je meer let op wat je eet en wat je op je lijf smeert. Dat bracht mij bij het zelf maken van cosmetica waarvan je precies weet wat er in zit en wat het voor je doet! 

Ik geef bij juulsyoga les in yinyoga, easyflow, yogabeat, poweryoga, ashtangastyle en pilates. Ook verzorg ik de workshops zeep en cosmetica, de kinderfeestjes en de detoxweken.

juul@juulsyoga.nl






MARIKEN ZBINDEN

Yoga is mijn passie geworden! Ik ben gestart met yoga omdat het aangeboden werd op de sportschool en ik het een mooie manier vond om een wat rustigere les te doen naast bootcamp. Dat klinkt niet echt als een passie en dat was het ook zeker niet in het begin. Maar yoga groeide echt voor mij; waar het startte met wat asana's werd het voor mij steeds meer een manier van leven. Als ik nu een paar dagen geen yoga doe, voelt dat echt als een gemis! Door yoga ben ik bewuster geworden van mijn eigen lichaam en heb ik meer compassie gekregen, ook voor mezelf. Van yoga geven had ik niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden, maar het voelt echt als een cadeautje wanneer ik op het eind van de les naar de deelnemers kijk en ik tevreden en ontspannen gezichten zie. Bij Juulsyoga geef ik yinyoga op woensdagavond.




WOUTER BAUMAN

Een eerste kennismaking met yoga begon voor mij 15 jaar geleden. Na een aantal jaar karate was ik toe aan wat rustigers en ging ik uit nieuwsgierigheid yogalessen volgen. De lessen brachten veel ontspanning en ik ging lekkerder in mijn vel zitten. Door een jonge geest met vele andere interesses verwaterde het volgen van yoga lessen. Toch bleef yoga altijd in mijn achterhoofd aanwezig.
5 jaar geleden startte ik met het volgen van integrale yoga lessen bij Villa Yoga in Rotterdam. Deze vorm van yoga integreer je in het dagelijkse leven en er wordt aandacht besteed aan de verschillende delen van ons wezen: lichaam, gevoelens en emoties en ons denkvermogen. Na enige tijd ben ik daar verdiepingsopleidingen gaan volgen en werd tot mijn verbazing gevraagd om les te gaan geven. Naast het geven van yogalessen organiseer ik in Rotterdam ook acroyoga sessies. In 2013 heb ik diep in het regenwoud van Costa Rica in een spirituele commune, genaamd Pacha Mama, een 200 uur Vinyasa Flow docenten opleiding mogen volgen.
Bij Juulsyoga geef ik YinYang en Yinlessen.

 





VERONA DE WAAL

Yoga is mijn passie! Ik heb de 4-jarige opleiding in traditionele Hathayoga gevolgd bij de blikopener in Tilburg. Binnenkort begin ik met een opleiding hormoonyoga. Ook de combinatie van yoga en hardlopen vind ik heerlijk, daarom heb ik mij ook geschoold in yogarunning en mindfulrun. Ik heb een tijd in Arnhem gewoond en heb daar mijn eigen yogastudio gehad. Ik vind het superleuk om les te geven, dus ook terug in Breda blijft yoga een belangrijk deel van mijn leven. Mijn lessen zijn rustig, met veel aandacht voor ademhaling, meditatie en met een flinke dosis humor. Bij Juulsyoga geef ik de hathayogales op dinsdagavond en cursussen mindfull run.

 
 

Yoga Breda|JUULSYOGA: Haagweg 361, 4813 XC Breda. Telefoon +31 6 18 68 97 74 |  Email: juul@juulsyoga.nl