contact

Heb je een vraag? Ik zal zo snel mogelijk proberen te antwoorden!
Bellen of een appje sturen kan natuurlijk ook.

  JUUL SOETERBOEK

  Ik ben in 2001 begonnen met het geven van bodybalance, toen ik daarin verdieping zocht ben ik een klassieke Pilatesopleiding gaan doen bij Mementobodyworks in Tilburg. En van het een komt het ander… Yoga begon echt een plaats in te nemen in mijn leven en ik wilde meer. Na een heleboel workshops van o.a. Robert Boustany, David Svenson, Neva Ingalls en Elsie Matthijssen ben ik de teachertraining van Johan Noorloos en Marcel van de Vis-Heil in Amsterdam gaan volgen. Daar heb ik meer recent nog een opleiding Yinyoga bij Bivag van Emrick Suichies en een opleiding Yoganidra van Eliane Bernhard van house of deeprelax aan toegevoegd. Nog steeds verdiep ik mijn kennis door het volgen van trainingen en workshops en door veel te lezen en te oefenen.
  Yoga is een levenslange studie. Bijna automatisch ga je door het beoefenen van Yoga bewuster in het leven staan. Daar hoort voor mij bij dat je meer let op wat je eet en wat je op je lijf smeert. Dat bracht mij bij het zelf maken van cosmetica en het doen van detoxweken.

  Ik geef bij juulsyoga les in yinyang, easyflow, poweryoga en pilates. Ook verzorg ik workshops zeep en cosmetica, kinderfeestjes en detoxweken.

  AMEL MSELLEMI

  Ongeveer 15 jaar geleden kwam Amel in aanraking met yoga. Op zoek naar iets, maar nog niet helemaal wetende wat startte ze met haar eerste yogales. Sindsdien heeft ze het niet meer los kunnen laten en is ze 3 jaar geleden als yogadocente op de mat gestapt. Yoga betekent voor haar verbinding in beweging, vandaar ook haar passie voor de flow. Amels persoonlijke ontdekkingsreis brengt haar meer in verbinding met haar lichaam, voelen, intuïtie en haar sensuele zelf.

  MARIKEN ZBINDEN

  Yoga is mijn passie geworden! Ik ben gestart met yoga omdat het aangeboden werd op de sportschool en ik het een mooie manier vond om een wat rustigere les te doen naast bootcamp. Dat klinkt niet echt als een passie en dat was het ook zeker niet in het begin. Maar yoga groeide echt voor mij; waar het startte met wat asana’s werd het voor mij steeds meer een manier van leven. Als ik nu een paar dagen geen yoga doe, voelt dat echt als een gemis! Door yoga ben ik bewuster geworden van mijn eigen lichaam en heb ik meer compassie gekregen, ook voor mezelf. Van yoga geven had ik niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden, maar het voelt echt als een cadeautje wanneer ik op het eind van de les naar de deelnemers kijk en ik tevreden en ontspannen gezichten zie.

  BIANCA DE HEIDE

  Bianca is op haar 18e begonnen met yoga en startte tegelijkertijd met haar studie dans en bewegingstherapie. Beiden hielpen haar om makkelijker uit haar hoofd te komen en meer in haar lichaam te zijn. In 2017 besloot ze naar India te gaan om zich verder te verdiepen in yoga. Een paar maanden later kwam ze terug om in een yoga retreat te gaan werken als danstherapeut waarna ze besloot een yoga opleiding te doen in Rishikesh.

  Momenteel geeft Bianca, naast haar werk als danstherapeute, op verschillende plekken in Breda yogales. Ook biedt ze privélessen aan. Ze blijft zich verdiepen in yoga door het volgen van verschillende workshops en trainingen.
  Bianca houdt van afwisseling en geeft daarom ook verschillende soorten yoga; van yin tot vinyasa en van holistic yoga tot yogadans. Wat ze graag meegeeft aan haar leerlingen is het voelen van binnenuit en in contact komen met je ware zelf.