2 T/M 5 OKTOBER en 5 t/m 8 OKTOBER 2020

YOGAWEEKEND IN HET ZEEUWSE WESTKAPELLE

DIT JAAR IN COMBINATIE MET EEN LUXE DETOX!

KOSTEN: €450,00/650,00

Voor meer informatie kijk onder het kopje DETOX

Kom even tot rust tijdens dit weekend. Jaarlijks organiseren we dit weekend bij het prachtige Bed & Breakfast “Frankrijk-Noord” in het zeeuwse Westkapelle.
Heel het weekend verschillende soorten yoga (op het strand of in de yogakas), heerlijk eten, een fiets/wandeltocht, een prachtig klankconcert (van Nada-Naga) en genoeg vrije tijd om te genieten van de locatie. We beginnen op vrijdag om 18.00 uur met een gezamelijk diner (iedereen neemt iets mee om te delen) en we eindigen zondagmiddag om 16.00 uur.  Heb je zin om mee te gaan? Meld je dan aan via een mailtje of tijdens de les!

7 T/M 9 FEBRUARI 2020

YOGA-WANDEL-KOOKWEEKEND RONDOM GROENLO
KOSTEN: € 260,00

De bossen rondom Groenlo gaan we uitgebreid verkennen. Ons logeeradres bevind zich er middenin! Met fijne slaapkamers en een privécafé met biljard en een supergrote ronde haard waar we met zijn allen omheen kunnen zitten. Een nieuw jaar een nieuw begin…..
Elke dag is er een yoga-moment (van rustig tot pittig afhankelijk van onze bui) en gaan we wandelen, we doen krachtplekken aan en sluiten de dag af met een glas wijn. We zullen gezamenlijk vegetarisch koken, eerlijke gezonde voeding die aansluit bij het seizoen.

Dit weekend is inclusief

• wandelen met bezoek aan krachtplekken
• lichtjeswandeling
• gezond (leren) koken
• meditatie en yoga
• Slapen op een prachtige plek in de natuur

vrijdag 7 februari 2020 start om 18:00 uur
tot en met zondag 9 februari 14:00 uur.