DETOXWEEK VOORJAAR 2020

1 WEEK AFBOUW – 1 WEEK DETOX – 1 WEEK OPBOUW

START OP 6 JUNI

De detox begint met het afbouwen van je normale voedingspatroon naar een veganistisch dieet zonder koffie, suiker en alcohol. Dit doe je zelfstandig onder mijn begeleiding. Je krijgt een workshop zelf natuurlijke cosmetica maken en iets met voeding (dit wisselt in overleg). Dan volgt er een week waarin je het rustiger aan doet en echt stilstaat bij jezelf. Deze week kook ik voor je en kun je onbeperkt yoga doen. We maken ook een paar wandelingen en je krijgt een massage. Na deze week bouw je heel langzaam zelf je voeding weer op tot naar wat jij fijn vind. Misschien bevalt het je wel om bijvoorbeeld geen koffie meer te drinken of om iets anders weg te laten?

PROGRAMMA
DETOXWEEK VOOR 2020

WE HEBBEN TWEE DETOXWEKEN PER JAAR

6/6 tot 12/6

Je bouwt zelf langzaam je eetpatroon af naar veganistisch (onder begeleiding).

13/6 tot 19/6

De echte detoxweek. Je doet het rustiger aan en je krijgt iedere dag 3 maaltijden en een tussendoortje. Je mag onbeberkt komen yogaen.

20/6 tot 26/6

In een week bouw je je eetpatroon weer op naar hoe jij wilt eten. We plannen samen een cosmeticaworkshop (zodat je ook clean smeert), een voedings- of kookworkshop en een ondersteunende voetreflexmassage in.

Kosten: € 375,– als je geen lid bent van Juulsyoga,
€ 310,– voor leden.